A hülyeségprogram törlése

Találtam egy jó cikket a neten, igaz, nem mai, de a mondanivalója még mindig aktuális


A hülyeségprogramot arra lehet használni, hogy feloldj majdnem mindenfajta korlátozást, amit csak el tudsz képzelni. 10 másodperc alatt megtanulhatod az egyik leghatásosabb eszközt, amivel képes lehetsz a változtatásra.

A Hülyeség program törlése az Access törlőmondatával lehetséges.
Először is tudnod kell, hogy nem nevezlek hülyének! Ha ezt a folyamatot választod, hogy megváltoztass valamit, akkor elég okos vagy hozzá, hogy tudd, hogy valahol, valahogy hiányos volt a tudatosságod ezzel a dologgal kapcsolatban, amit meg szeretnél változtatni. Tehát, amikor hülyeségről beszélünk, a tudatosság hiányára utalunk, ami azt a helyzetet okozza, mit meg akarsz változtatni. A jó hír, hogy meg is tudod változtatni, akár MOST.

Gary ezt így magyarázza. „Annak érdekében, hogy nemtudatossá tedd magad, olyannak kell magadat teremteni, mintha eszetlen lennél. Ez bármelyik területére utalhat az életednek.
Különbség van hülyeség és butaság között. A hülyeség, az az, amit azért teszel, hogy elvágd magad a tudatosságtól. Buta pedig az, akinek nincs elég esze beállni a tető alá, ha esik. A buta – a tudás hiánya.. A hülyeség – a tudatosság hiánya.

A második dolog ami annyira hatásossá teszi ezt a folyamatot, az a tudatosság, hogy bármi is bukkan fel az életünkben, azt mi teremtettük, mi választottuk. Ha egyszer hajlandóak vagyunk elismerni, hogy valahol, valamikor, valahogy ezt a kis esztelenséget választottuk, akkor meg is tudjuk változtatni. Bármikor, amikor nem vagyunk hajlandóak meglátni, hogy mi választottuk, elzárjuk magunkat a nem választás választásába, és abba a hazugságkorlátozásba, hogy nekünk nincs választási lehetőségünk.

Tehát gondolj valamire, amiben nem akarod elismerni, hogy volt választásod … Még akkor is, ha annyira esztelen voltál, hogy azt választottad, amit; vagy ha annyira nem akarod beismerni, hogy az a te választásod volt, és egyre csak azt hajtogatod, hogy de hát nem volt más választási lehetőségem … Hajlandó vagy most mindezt meg nem történtté tenni és megsemmisíteni? POD és POC, …

Minden életben megalkottad ezeket a rejtett és tudattalan választásokat, amik csendben futnak mint programok az életed hátterében. Ez az ami a reagálást teremti a cselekvés helyett, az ellenállást a választás helyett, a választ a kérdés helyett, a következtetést a lehetőségek helyett.
Ami a nagyszerű ebben a folyamatban, hogy nem kell tudnod, hogy milyen választásod okozza a tudatosságod hiányát. Az üres részre bármit beírhatsz.
Tehát egy csomó hülyeségfolyamatot futtathatsz. Bármikor felfedezed valaminek a hiányát az életedben, ott az elfogadás hiánya – program fut. Egy tucatszor lefuttathatod ezt a folyamatot, elmondhatod ezt a tisztítómondatot bármilyen dologgal, amiben hiányod van – mert ott az elfogadás hiányprogramja fut.
„Milyen esztelenséget használok, hogy az elfogadás hiányát teremtsem, amit választottam?
Mindent, ami ezt elősegíti, hajlandó vagyok meg nem teremtetté tenni és örökre megsemmisíteni?POD POC, és a törlőmondat.

A másik érdekes dolog a kapással, elfogadással kapcsolatban:észrevetted-e valaha, hogy mennyire ellenálló tudsz lenni? Elgondolkoztál-e valaha azon, hogy ez az ellenállás kapcsolatban van azzal, amit nem akarsz elfogadni.
Az Access mantra, hogy „Minden könnyedén és örömtelien érkezik az életembe.” De mi mindnyájan annyira ravaszak vagyunk, és annyira ellen tudunk állni mindennek, amit nem ítéltünk még meg, hogy az jó vagy rossz.
És minden, aminek ellenállunk, az az, amit nem tudunk elfogadni. És amikor felállítjuk az akadályokat a „rossz” elfogadásának útjába, azok az akadályok tulajdonképpen mindent kizárnak…. mert az energia nem tudja megítélni, hogy mi a jó és a rossz, a helyes és a helytelen.
A kulcs a változáshoz, a fenti két folyamat futtatása. Mennyi örömed lehet, ha tudatában leszel mindennek, aminek eddig ellenálltál, hogy elfogadd?
Kezded érteni az Access Consciousness mibenlétét? Lehet, hogy nem is annyira nagy butaság, mint aminek tűnik.