Access Bars és doTerra

Az Access Bars kezelés után otthon a doTerra esszenciális olajok használata kiváló módszer lehet a folytatásban a test és az elme további támogatására. Az olajok segíthetnek megerősíteni és meghosszabbítani a kezelés pozitív hatásait, segítve a további relaxációt és belső egyensúly megteremtését, például a levendulaolaj nyugtató hatása segíthet mélyebb pihenés elérésében. Az otthoni használat lehetőséget ad arra, hogy a kezelés utáni jótékony hatásokat hosszabb ideig fenntartsuk és erősítsük. Az esszenciális olajok segíthetnek energetikai blokkok feloldásában és a test, elme harmonizálásában az Access Bars kezelés után, így könnyedebbé téve az átalakulást és a pozitív változásokat az életedben. A doTerra olajok rendkívül sokoldalúak és széles körű támogatást nyújthatnak az otthoni használat során, segítve abban, hogy további spirituális fejlődést és harmóniát érjünk el a mindennapokban.

Milyen olajak segíthetnek a mindennapi kihívásokban?

Levendula

Levendula – Lavandula angustifolia.

A levendula az olajok királynője, sokoldalú felhasználhatósága miatt az első számú illóolaj. Virágos, légies illata nyugtató és pihentető előnyökkel rendelkezik, akár fürdővízben vagy egyenesen a bőrünkön is használhatjuk. Levendula virágból nyerik gőzdesztillációval.

Balance

Balance- érzelmi egyensúly keverék

A Balance meleg, fás aromája segít a különböző testi-lelki problémák legyőzésében, illetve hozzásegít a testi- lelki egyensúly megtartásához, megtalálásához. Energia kiegyensúlyozó hatás megteremtésével elősegíti a harmónia, nyugalom és pihenés érzetét.

Serenity

Serenity- Pihentető, nyugtató keverék

A Serenity keverék azonnali relaxációt nyújt, olyan esszenciális olajokat használva, melyek köztudottan nyugtatják az érzelmeket, csökkentik a feszültséget és békés alvást biztosítanak.

Vadnarancs

Vadnarancs- Citrus sinesis

A narancs héjából hidegsajtolással nyert friss, citrusos aromájú esszencia.  A narancs héja tele van antioxidánsokkal, melyek segítenek az immunrendszert egészségesen tartani, főleg akkor amikor az a szezonális kihívásokkal találkozik.

Citrom

Citrom- Lemon-Citrus limon

Gyümölcs héjából, hidegsajtolással készítik, hogy megőrizzék az érzékeny szerkezetét és hatásos tulajdonságait. A citrom illóolaja üde, friss, könnyed, tiszta illatú. Testi, lelki, energetikai szinten tisztít. Természetes tisztítóként használhatjuk szervezetünkben vagy otthonunkban.

Borsmenta

Borsmenta- Peppermint- Mentha piperita

A borsmenta a fodormenta és a vízi menta hibridje. Leginkább légzőszervi és emésztőszervi problémákra használhatjuk. Hűsít, frissít.

Tömjén

Tömjén-Boswellia carterii, sacra, frereana

Boswellia fák gyantájából, gőzdesztillációval nyerik. A fa törzsét bemetszik, ekkor a fa gyantája kicsordul a kéreg alól, ezt a gyantát desztillalják.
Az egyik legelismertebb és legtöbbre értékelt esszenciális olaj, hiszen rendkivűli egészségügyi hatásokat vált ki. Az illóolajok királyának nevezett tömjén köztudottan támogatja a sejtek egészséges működését. Évszázadok óta alkalmazzák csillapító és szépítő tulajdonságai miatt a bőr megújítására és megnyugtatására.

Deep Blue

Deep Blue – Nyugtató keverék 5 ml

A Deep Blue termékek a használat közben kibocsátott nyugtató, mentolos aromájuk miatt népszerűek. Az izmokra és ízületekre kiterjedt hatása szinte azonnal érezhető, mély és tartós eredményt nyújt.

OnGuard

On Guard – immunerősítő, védő keverék

Az On Guard keveréke fűszeres, energiakeltő és hangulatemelő aromájával biztonságos, természetes módot kínál az immunrendszer és a természetes védekezés támogatásához. Hatékony alternatíva a  szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel szemben.

ZenGest

ZenGest – Emésztőrendszeri keverék

A ZenGest emésztőrendszeri keverék nyugtató tulajdonságainak köszönhetően segíti a gyomorpanaszokkal járó kellemetlen tünetek enyhítését. Természetes és szelíd módja az elrontott gyomor megnyugtatásának.

Teafa

Teafa- Melaleuca. Melaleuca alternifolia

Levelekből és a vékony ágakból desztillációval nyerik Ausztráliából. A Melalueca (teafa) rendkívül hasznos növény. A Teafa olaj Ausztrália büszkesége. Aromája friss, zöld és felemelő. A tisztító, bőrfertőtlenítő és bőrfiatalító tulajdonságai miatt ismerik leginkább. A belőle nyert illóolaj valóságos patika már önmagában is. 

A doTerra olajokat érdemes közvetlenül a doTerra-tól megvásárolni, kikerülni a kereskedőket és a webshopokat, így a lehető legjobb áron szállítja a doTerra házhoz a kiválasztott olajokat.

Amennyiben a doTerra által kínált 25%-os törzsvásárlói kedvezményt ki szeretnéd használni, regisztrálj a doTerra honlapján és fedezd fel a további kedvezményeket is, melyet a doTerra kínál!

Ha még új Neked a doTerra világa, lépj kapcsolatba velem és kérd az ingyenes tanácsadást, ahol személyre szabott tippeket kaphatsz az olajokról és a folyamatosan változó különféle kedvezményekről!