Access Bars® for Kids

Milyen hatása van a gyermekekre az Access Bars®-nak?

Access Bars gyerekeknek

Az Access Bars kortól és nemtől, egészségi állapottól stb. függetlenül alkalmazható. Így természetesen gyermekeknél is, akik még könnyedebben és gyorsabban fogadják be, mint a felnőttek. Bars® kezelést minden korosztály kaphat, akár csöpp kisbabák is, nincsen korhatár. Az Ő BAR-jaik jellemzően hamarabb lefutnak, hiszen még nincs, illetve (életkortól függően) kevesebb fixált nézőpontjuk, ítéletük, döntésük van, jóval inkább a “megengedés” és a kíváncsiság vezérli őket, mint bennünket, felnőtteket.

  • Mi van akkor, ha csak ennyi kell ahhoz, hogy a gyermekek teljesítménye, viselkedése javuljon az iskolában?
  • Mi van akkor, ha az Access Bars®-al olyan lehetőséget kapnak a gyermekek, hogy ez által az iskolai hónapok könnyedén és örömmel telnek?
  • Miért lehet jó erre az Access Bars® kezelés?

Az Access Bars kezelés ideális azoknak a gyerekeknek, akik:

Érzelmi és tanulmányi nehézségeik vannak,
Önbizalom hiányosak
Alvási nehézségekkel küzdenek,
Szorongás miatt szenvednek,
Depressziósak
Viselkedési kihívásaik vannak
Érzelmi zavaraik vagy traumáik vannak

A legtöbb szülő arra vágyik, hogy gyermeke a legjobbat hozza ki magából, s mind emellett kiegyensúlyozott életet éljen. Törekszik arra, hogy a test-lélek-szellem harmóniájából egy életrevaló, boldog, célokért küzdő és azt elérő egyén legyen.

Access Bars fiataloknak

Az Access Bars® fantasztikus módja annak, hogy változást hozzunk létre minden olyan területen, amely gátolja a gyermek növekedését és boldogságát. A Bars® pontok feltárhatják a gyermek életének olyan területeit, amelyek diszharmóniát teremtenek, és segítik őket abban, hogy kiaknázhassák a potenciáljukat az iskolában és otthon egyaránt.

Kiválóan alkalmazható stressz csökkentésére, a gondolatok kitisztítására, a koncentráció növelésére. Hozzájárul a figyelem és viselkedési zavar tüneteinek csökkenésére is. A bárokat futtatva, oldódnak a bennünk lévő blokkok, a hitrendszerek, a félelmek, a nézőpontok és a viselkedési minták.

A Bars kezelések után a gyerekek sokkal boldogabban, nyugodtabban érzik magukat, jobban teljesítenek az iskolában. Kevesebbet hisztiznek, a kirohanások is csökkennek. Amik régebben nehezen is mentek, könnyedebbé válnak a kezelések hatására.

Access Bars gyermekeknek

A gyerekek nagyon fogékonyak az energiamunkára, így feleannyi idő alatt ugyanazokat az előnyöket kaphatják, mint a felnőttek. Mivel a gyerekeknek nincs több évnyi felhalmozott érzelmi blokkja, sokkal könnyebben tudják felszabadítani és kitisztítani az energiablokkokat. Egy felnőtt Access Bars kezelés körülbelül 60-80 percig tart; azonban a gyermek 10-30 percen belül reagál.

Ha megengedjük nekik, hogy csak annyi energiát kapjanak, amennyire nyitottak, megnő annak esélye, hogy visszatérjenek egy újabb kezelésre.

Az Access Bars® for Kids foglalkozások nagyjából 30 percig tartanak, és olyan rendszerességgel végezhetők, ahogyan gyermeke és Ön kívánja. A kezelés ellazítja és megnyugtatja őket, és enyhíti a szorongásaikat, ami gyerekek esetében nehezebben észrevehető.

A kezelés masszázsasztalon történik, és a gyermek életkorához, energiaszintjéhez igazítva, miközben finoman érintem meg a fején lévő 32 pontot. A gyermek kezelése végig szülői felügyelettel történik.