Access Bars még részletesebben

Az Access Bars kezelés az Access Consciousness (Hozzáférés a Tudatossághoz) rendszerének alapja.

30 évvel ezelőtt élt egy Gary Douglas nevű ember, aki keresni kezdte az élete értelmét. Mivel jó intuitív képességei voltak, egy nap elhívták, hogy segítsen egy masszőrnek kezelni. De nagy meglepetésére nem a testtel kapcsolatos információkat kapott, hanem a fejen 32 pontot.
Mi mit kezdtünk volna ezzel? Hittünk volna benne?
Gary elkezdte használni újsütetű tudását, sőt, elkezdte kérdezni a vendégeit, hogy éreznek-e valamit, és ha igen mit. És éreztek.
Most ugrunk 30 évet: A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

Na jó, de mi történik?
Amikor a kezelő megfogja a vendég fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.
32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Pl pénz, kontrol, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor történik meg a csoda. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik.
Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk. Nyugodtabbak, és képesek vagyunk olyan dolgokra, amit nem gondoltunk volna.
Mikre?

Néhány példa:
Táncolni mások előtt, akik pedig minket néznek.
Kedvesek lenni olyan családtagokkal, akik eddig mindig kiakasztottak.
Abbahagyni azt, amit nem szeretünk magunkban, evést, ivást, veszekedést, haragot.
Nyugodtnak lenni akkor, amikor máskor frusztráltak vagyunk.
Másképp öltözni, másképp lélegezni, másképp reagálni, másképp élni.
Ez nem valami furcsa utópia, ez csak egy fizikális működés, egy technika, ami azt adja meg, hogy letegyük azt, ami zavar, amitől félünk, ami nyugtalanít.
Elmúlik a gyomorgörcs, a szorítás, a feszítés, és végre önmagunk lehetünk. A téma amin görcsöltünk megmaradhat, de görcs nélkül könnyebb lesz megoldani.

Hogyan lehetne még másképp leírni?
Itt most Te jössz, kedves olvasó: mi az amit Te szeretnél letenni? Mi az, ami a Te életedet keseríti?
Az Access egyik eszköze a kérdés.
Mi van, ha tényleg működik? Mi van, ha le tudod tenni? Mi van, ha szabadulhatsz ebből az élethelyzetből? Mi van, ha van kiút?
Érted már? Hát ezért szeretjük ezt a módszert, ez az, amit MINDENKINEK megadhat, ha esélyt ad rá.
Lehetsz SZABAD!
Élhetsz jól. Élhetsz úgy, ahogy gyerekkorodban megálmodtad, és már rég lemondtál róla, már talán el is felejtetted! Lehet más az életed!
Lehet több az ÉLET, mint ami eddig volt!
Na ezt adhatja meg ez a fejkezelés, ha Te is akarod, ha Te is hagyod, ha legalább kipróbálod!

Miért érdemes megtanulni?
Mert kezelheted a családodat, barátaidat – és később ők is téged.
Mert a kezelő is kezelődik. Képzeld el, hogy kezelés közben a te nézőpontjaid is tisztulnak. Napról-napra leszel egyre jobban!

Gary Douglas és Dr. Dain Heer a mai napig aktívan dolgoznak az eszközök fejlesztésén és terjesztésén. Ehhez világszerte, kezelők, alkalmazók és facilitátorok tízezrei járulnak hozzá, és segítenek abban, hogy minél több emberhez eljusson a módszer a világban.

Mit jelent a tudatosság, és mire jó?
Ha tudatosan élünk, képesek vagyunk arra, hogy teljes mértékig jelen legyünk életünk minden területén. Így a mindennapok problémáit könnyebben oldhatjuk meg.

Tudatosság nélkül életünket nem mi irányítjuk, hanem érzéseink, érzelmeink, gondolataink, hiedelmeink, a hitrendszerünk.

Automatikusan reagálunk élethelyzeteinkre, azokat a berögzült programokat követve, amelyeket csecsemőkorunk óta belénk tápláltak szüleink, tanítóink, barátaink, a külvilág és a média.

Megtanultuk és megszoktuk a körülöttünk lévő világ működését, megtanultunk reagálni rá, kész receptjeink vannak, automatizmusok, amelyeket nem gondolunk végig tudatosan.

Szinte egész életünket – a kutatások szerint 95 százalékát – a tudatalatti elme vezérli. Döntéseinket hitrendszerünk irányítja.

„Járt utat a járatlanért el ne hagyj!” Én inkább kevesebbet érek el, de azt biztonságosan! Vajon egy ilyen hitrendszer lehetővé tesz-e szakmai sikereket, vállalkozást, egy sikeres család felépítését?

Lehetséges ezeket a beültetett programokat törölni? – Igen.

Az Access Bars (Hozzáférési pontok) kezelésnek pont ez a célja: Segít elengedni mindazt, ami akadályoz minket annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogy szeretnénk. Képessé tesz minket arra, hogy felismerjük életünk ajándékait és azokat el is tudjuk fogadni.

Mindezt az Access Bars kezelő a fejen található pontok – 32 pont – meghatározott sorrendben történő finom érintésével éri el. Egyszerre néhány pont érintésével és rövid ideig tartásával ellazult állapotot érünk el. Hozzáférhetővé válnak hitrendszereink, gyengülni kezd irányításuk a tudatos elménk felett.

A mindennapokban egyszerűen azt vesszük észre, hogy másképp működünk: Nem aggódunk olyan dolgokon, amin szoktunk, nyugodtabban reagálunk olyan élethelyzetben, amikor idegesek szoktunk lenni, és összességében kevesebbet pörög az agyunk, mégis többet tudunk gondolkodni.

Tegyen fel kérdéseket, és megváltozik az élete!
A módszer másik eszköze a kérdés. Egy kérdés nyitottá tesz, a válasz bezár, egy irányba irányítja a gondolatmenetet. Rögzült nézőpontjainkat kérdések segítségével engedhetjük el.

Nyitottság a világ felé. Lazábbá tesz minket, új kapukat nyit meg, tágítja lehetőségeinket ha nem a hogyanra – azaz a saját megoldásainkra, hanem a hogyan?-ra koncentrálunk!

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? Mi más lehetséges még? Máris megkérdőjeleztük a helyzet megoldásának egyediségét, kinyitva ezzel a kaput más lehetőségek felé.

Az Acces Bars®️ kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőséged válik arra, hogy megváltoztathasd az életed, s meglásd, sokkal több minden lehetséges, mint hinnéd, ami által növekszik a tudatosságod. Életünket kb.95%-ban tudattalan, automatikusan futó hitrendszerek határozzák meg, ezáltal nem látunk új lehetőségeket, s gyakran esélyt sem a változásra. Olyan ez, mintha hosszú áramszünet után felkapcsolnád a szobákban a villanyt, s meglátnád, hogy mi is van ott igazán, s meglátnád, hogy amit eddig hittél magadról, a világról, az nem úgy van.

Az Access Bars®️ kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, ha nem akarsz -ha igen, akkor erre is lehetőséged van, hiszen az Access Bars®️ ehhez is kínál eszközöket-, vagy talán nem is tudod, hogy mi is a gondod. Csupán kényelmesen lazítasz, és élvezheted a mély, békés relaxációt, vagy akár alhatsz is.

Vendégként kényelmesen fekszel, betakarva, békés légkörben, információk zúdítása nélkül. Az Access Bars®️ kezelő a koponyán, fejen lévő pontokat érinti gyengéden, nem masszírozza. A fejen lévő Bars®️ pontok kezelésével az agy hullámai lelassulnak, hatva a Bars®️ pontokhoz kapcsolódó életterületekhez, feloldva az ott lévő negatív, eltorzult beragadásokat. Azáltal, hogy ezeket a Bars®️ pontokat „futtatjuk”, a berögzült, rutinná vált viselkedési minták, bírálatok, korlátozó hitrendszerek oldódhatnak így minden életterületeden új lehetőségek nyílnak meg. Az Access Bars®️ pontok érintésével mély ellazult állapotot érünk el, s ezáltal elengedhetővé válnak mindazok a korlátok, melyeket születés, vagy még annál régebb óta hordozunk.

Az Access Bars® kezelés, az Access Consciousness® módszerei nem diagnosztizálnak betegségeket, és nem gyógyítanak. Nem helyettesítenek szakirányú orvosi ellátást, sem pszichoterápiás kezelést. Egyik általam használt és/vagy ismertetett eszköz/módszer, vagy konzultáció sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, sem gyógyításra, sem pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény hatálya alá tartozó kovencionális, vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. A vendég köteles tájékoztatást adni arról, hogy bármilyen mentális vagy egészségügyi probléma fenn áll-e.