Mi az Access Bars?

Az Access Bars egy gyengéd, érintéses energiagyógyító folyamat, amely szétolvasztja a stresszt, segít a testnek az ellazulásban, így az öngyógyító folyamatok megindulásában és az elengedésben.

Képzeld el, ha valaki megnyomna egy gombot, és elnémítaná azt a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod megvalósítani azt, amiről álmodozol.
Képzeld el, hogy egy gombnyomásra minden korlátod szertefoszlik, amit életed során teremtettél.
Képzeld el, hogy életed ráncai eltűnnek, és kinyílnak azok az ajtók, amik eddig gátat szabtak a lehetőségeidnek, céljaid elérésének.

Az Access Bars egy módszer, amely segít egyensúlyt teremteni!

“Harmóniát csak olyan lélek tud maga körül teremteni,
aki magában már megteremtette.”
(Müller Péter)

Én azt szeretem benne, hogy nem kell beszélni! (persze lehet, ha szeretnél, de nem kötelező!)
Csak fogom a fejed, és kisimítom az idegrendszert. Az eredmény: kiegyensúlyozottság.
Kiürül a fej, kimegy a feszültség. Ebben az állapotban minden könnyedebbé, és tisztábbá válik.
Az utána következő időszakban a felmerülő problémákra gyorsan és egyszerűen tudunk reagálni, kiélesedik az érzékelés, és egyértelművé válnak dolgok.

A háttér:
Az Access Bars® (kiejtve: ‘aekszesz bársz’) olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni ezen a bolygón. Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől.
A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk. A polaritás-függőség egyike a létező legerősebb függőségeknek.
Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogyha a megengedés vezérel minket. Amikor megengedünk, minden csak érdekes nézőpont kérdése. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Access Consciousness®
Az Access Consciousness eszközök, technikák, rendszerek és filozófiák gyűjteménye, amelyek változást hoznak az életed bármely területén, ami nem úgy működik, ahogyan azt szeretnéd. Az Accesst arra tervezték, hogy megerősítsen Téged abban, hogy úgy teremtsd az életeted, ahogyan szeretnéd. Az Access célja, hogy tudatosságot és egységet teremtsen a világban, ahol minden létezik, és semmi sincs megítélve…
TERMÉSZETES STRESSZOLDÁS?
Egy Access Bars kezelés alatt a Bar pontok érintésével feloldódnak, semlegesítődnek a gondolatok, érzelmek, hiedelmek, nézőpontok, minták, blokkok stb. elektromagnetikus töltései, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken. Így tudod majd könnyebben venni a mindennapos akadályokat, hiszen ezáltal más nézőpontjaid lesznek az egész életről, és a problémák nehézségéről.
MIBEN MÁS?
Magam is sokat kutattam stresszoldás technikák után, de sokszor elakadtam a folyamatban, ha valamit nagyon vizualizálni kellett, vagy úgy hinni benne, hogy nem voltam meggyőződve. Nos, ez az Access által kínált stresszoldás természetes módon vezetett rá arra, hogy ebben nem is kell hinnem. Csak engedem, hogy megtörténjen – a kezelés pedig olyan, mintha bevettem volna egy lesz@rom tablettát. És működik.

Minták, programok:
Az életünk során történt események mind nyomot, lenyomatot képeznek bennünk, elraktározzuk magunkban ezek emlékeit, melyek alapján sok megbántottságot, sérülést, terhet cipelünk magunkban. Ezek a sejtemlékek befolyásolják jelenlegi életünket, és ezért tudunk mindig hasonlóan reagálni bizonyos eseményekre, történésekre.
Ez a valóság ítéletekre épül
Ami önmagában véve nem látszik annyira nagy bajnak, ami baj, hogy bevesszük ezeket az ítéleteket és ezek alapján kezdjük el teremteni az életünket. Ahogyan növekszik, a tudatosságod egyre inkább jelen tudsz lenni az életedben ítéletek nélkül.
Másoljuk a környezeti mintákat
A környezetünk a szüleink mintáit önkéntelenül másoljuk akár pozitívak, akár negatívak ezek a minták. Ez lehetetlenné teszi, hogy éberségünk legyen róla mi is a valóság, olyan mintha egy torzító szemüveg lenne rajtunk és mindent csak azon keresztül tudnánk érzékelni. Ez az állapot arra kárhoztat minket, hogy a jelenlegi nézőpontjaink rabjaként egy helyben toporogjunk. Az Access Bars kezelés, főleg ha minél többet kapunk belőle képes kirángatni ebből az állapotból és éberek tudunk rá lenni, hogy van más választásunk. A pontok gyengéd érintésével lehetővé válik, hogy elengedjük a korlátozó nézőpontjainkat az életünk több területén.

Az Access Bars ® segíti, hogy másképpen tudj működni, és felszabadulj azon hatások alól, amik eddig akadályoztak céljaid elérésében. Minden életterületünknek – legyen szó a pénzről, a kreativitásról, a szexualitásról, a testünkről – van egy pontja, ami „elmenti” az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését.
Pl:
Nem vagyok elég jó! (nem felelek meg mások elvárásainak)
Csak kemény munkával lehet pénzt keresni! (nem vagyok képes könnyedén pénzhez jutni úgy, hogy közben élvezzem, amit csinálok)
Akkor vagyok szerethető, ha megfelelek mások elvárásainak! (nem lehetek önmagam, nem tehetem azt, amit valójában szeretnék)
Az élet küzdelem! (csak nagy nehézségek árán lehet előre jutni)
Azt kell csinálnom, amit mások mondanak! (nem lehet önálló véleményem, akaratom)
A mi családunk mindig szerényen élt, de becsületesen. (aki gazdag, az már nem becsületes)
A mi családunkban nem szokás a válás! (inkább élj boldogtalan párkapcsolatban)
Jaj, mit fognak szólni a szomszédok, rokonok, ismerősök, munkatársak, stb… (meg kell felelni a külső elvárásoknak még akkor is, ha azt idegen emberek diktálják)

Tudatalatti:
Gondoltad volna, hogy életünk 95%-át a tudatalatti elme irányítja?
Azt hitted, hogy a döntéseidet te magad hozod meg?
Kutatások szerint mikor egy fontos dologban döntést hozunk, valójában a bennünk lévő hitrendszereink hozzák meg a döntést helyettünk.

A tudatalatti hatalma
Tudtad, hogy az életednek a legnagyobb irányítója a tudatalattid és a benne eltárolt információ? Gyakorlatilag az életedet 82%-ban a múltban megtanult minták irányítják, és összesen 18%-ban vagy képes saját, tudatos döntéseket hozni. Ezt már tudományos kutatások is bebizonyították, így erről lehet, hogy már te is hallottál. Ezek a számok elég félelmetesnek tűnhetnek. Ha belegondolunk, hányszor látjuk a saját életünkben, hogy ugyan azokat a köröket futjuk? Ha már ezt észrevettük, akkor már lehet, hogy egészen más megvilágítást kapnak a bevett mintáink. Vegyünk egy példát: akarunk egy új párkapcsolatot, mert a régivel nem vagyunk megelégedve, ezért lezárjuk, találunk valaki mást, egy jobbnak és szebbnek tűnő partnert, erre az új párkapcsolat is idővel pont olyan lesz, az új társ is kísértetiesen hasonló a régihez és az egész olyan, mintha újraélnénk a múltat. De mondok egy másikat: szeretnél több sikert az életedben, és mindig pont ugyan olyan nehézségekkel kerülsz szembe, valamiért te leszel az, akivel kekeckedik a főnök, vagy számításba sem vesz. Olyan, mintha megakadt volna a lemez, és mindig ugyan azok a dolgok történnének. Ha ezt veszed észre az életedben, akkor biztos lehetsz benne, hogy erős mintáid és hitrendszereid vannak, amelyek ezekben a helyzetekben, és ezáltal abban a valóságban tartanak. Ahhoz, hogy egy egészen másfajta boldog párkapcsolatra találj, vagy másfajta sikereket érj el, ahhoz az kell, hogy kilépj a régi hitrendszerekből, mintákból és belépj az új, támogató, lehetőségekkel teli mintákba. Az Access Bars kezelés ehhez ad nagyfokú támogató segítséget.

Választás, változás:
A kezelés teret nyit a változásoknak
A kezelés segítségével kikapcsolható a negatív mintákat őrző egó, a folyton agyaló elme és közelebb kerülhetünk az ítéletmentességhez. Ahhoz ahol már nincsen jó és rossz, helyes vagy helytelen csak jelenlét van.

Van választásod Neked is!
Választhatsz teljesen mást, mint a szüleid, mint amit tanítottak az iskolában és nem kell átvenned a szomszéd nézőpontját sem. Minden csak egy érdekes nézőpont és Te azt választasz, ami neked működik, ami számodra igaz. Azért mert hiszel magadban, hiszel abban, hogy te irányítasz.
Készen állsz a változásra?
Ha készen állsz rá, hogy új színes fejezetet írj az életed könyvébe akkor itt az idő, hogy kérj egy Bars kezelést. Már egy kezelés is nagy változásokat hozhat, de nincs rá szabály mi fog történni. a lényeg hogy legyél nyitott, éber és ismerd el a változásokat. A kicsiket is.

Az Access hozzájárulás lehet a változásokhoz
Az Access hozzájárulás lehet az életed megváltoztatásához, de a legrosszabb ami történhet a kezelés után, hogy kipihentnek érzed majd magad. Ahogyan az egyik vendég megfogalmazta úgy érzi mintha wellness hétvégéről érkezett volna. Ez 60 perc alatt nem rossz élmény, a két naphoz képest, pedig főleg.
A változás elindításához nagyszerű lehetőséget nyújt az Access Bars, amely során az agyhullámok lelassulnak, és ezáltal lehetővé válik, hogy erőfeszítés nélkül töröljünk bármilyen hátráltató erőt az élet különböző területeiről. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek és hiedelmek.
Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik. A delta a leglassúbb agyhullám, a mély alváshoz társítható. A delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat. Ahogy pedig mélyebbre jutunk a relaxációban, elérjük a megfoghatatlan théta állapotot, ahol már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt és rég elfelejtett emlékeket hoz elő, megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota.

Ez nem egy hagyományos kézrátételes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja, mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelem rendszereket amik már nem járulnak hozzá az életedhez.

A módszer egyre népszerűbb, terapeuták, orvosok, sebészek, és pszichiáterek körében, kiegészítő kezelésként segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, illetve energetizáló technikaként. Az amerikai egészségügyi hatóság hivatalos terápiaként regisztrálta az Access Bars-t.

Hogyan működik?
Mi az Access Consciousness, és mitől működik?
Alapja, hogy nyissuk a teret, és amit eddig elhittünk, bevettünk, és amikből korlátozó nézőpontokat hoztunk létre, azokon túllépve, az elmén túllépve teremtsünk egy más platformot. Egy olyat, ami működőképes, amiben több örömöt élünk meg.
Nem kell fejlődnünk, eljutnunk sehova, mert már most is ott vagyunk. Nem kell megváltoztatnunk a lényünk alapjait. Elég, ha a világ alkotta ideák, szabályrendszerek, korlátozások helyett visszatérünk önmagunkhoz, ahhoz, hogy arra fókuszálunk mi működik nekünk.
A változás energetikai és nem kognitív.
Ezzel olyan lehetőségek nyílnak ki, amiket eddig elképzelni sem tudtunk, hiszen a képzelet azt és annyit tud megjeleníteni, amire az elme képes. Éppen ezért azon vagyunk, hogy túllépjünk a logikus elme korlátain.
Teljesen más, mint egyéb ismert módszerek. Olyan eszköztárat, nyelvezetet használ, ami nem illeszthető be semmilyen más modalitásba.
Nem a személyiség megváltoztatása a cél. Nem ássuk bele magunkat a múltba, nem boncolgatunk traumákat. Nem ad definíciókat, címkéket és nem állít fel diagnózist.
Ez a módszer nem alapul a pszichológia tanításain és nem használja az ismert eszközrendszereket.
Új platformot teremt és emiatt annyira hatékony!

Az Access Bars® az Access Consciousness® része. Az első lépcső és egy komplett rendszer is.
Vele a tudatosság előre mozdul. Felismered, végtelen lényként minden tudás ott van benned. Ha hajlandó lennél bízni a képességeidben és önmagadban, akkor egészen más életed lenne.
Ugyanis 99%-ban a téged megakasztó dolgok mögött az van, hogy sokkal szánalmasabbnak gondolod magad, mint amilyen vagy. Az út egyik lépcsője, hogy elismerd a képességeidet és nagyszerűségedet.
Az Access Bars energetikai módszer, Alkalmazása közben az agyhullámok lelassulnak, a berögzült viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok tisztulnak.

Tuti, hogy működik nálad is?
Ilyet senki nem ígérhet!

Minden ember más, másként reagál az Access Bars®️ kezelésre, és minél több kezelésen veszel részt, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot tudsz elengedni -hitrendszeredtől függően.
Mindenki másként éli meg az Access Bars®️ kezelés, ám többnyire minden alkalom után békesség, nyugalom ami várható és az, hogy a korábban hevesebb stresszt kiváltó ügyekre tisztábban tudsz tekinteni, így hatékonyabb tudod megoldani azokat és növekszik a tudatosságod.
A kezelés hosszú távú, hetekkel (2-4 héttel) később is érezhető a hatása, sőt van, hogy akkor érezhető jelentősebb változás az életben. A további kezelések hatása összeadódik, erősíti a folyamatokat.

Az Access Bars ® hatására, mindig annyi változás történik az életedben, amennyit megengedsz. Ha bezárod magad, falakat építesz és ragaszkodsz a nézőpontjaidhoz, akkor ugyanúgy, mint bármilyen másik eszközzel, vajmi kevés eredményre számíthatsz.
Persze ha te éppen ilyen vagy, talán pont a Bars kezelés segíthet abban, hogy mindaz, ami ezt okozza benned kitisztuljon. A legrosszabb esetben, ha semmi más nem történik, ellazult és relaxált állapotba kerülsz.

Egy kezelés elég lesz?
Nem létezik olyan módszer, ami egyetlen alkalommal varázsütésre mindent eltűntet. Pedig sokan ezt várják: „Jó, egyszer elmegyek, és ha 2 óra múlva nincs itt a kánaán, akkor ez nem is működik.” Sokan várják másoktól, hogy megoldják az életüket.
Ez nem így működik!
Tenned kell azért, ha mást szeretnél, mint ami van. Nem elég eljönnöd, választanod is kell, a kezedbe venni az irányítást és akár még tevőlegesen cselekedni is. Több befektetés ez minden szempontból. Ahhoz, hogy ki tudj venni valamit, ahhoz előbb bele kell tenned. Több befektetést, több energiát, több időt, több munkát kíván.

Milyen is egy kezelés?
Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?

Mindenki más, tehát nincs „normális” Access Bars kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismételed meg.

Amit a legtöbbször mondanak, hogy megjelenik egy egyfajta teljes ellazulás. Sok ember elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Néhány embernek képek jelennek meg, mások éreznek valamit a testükben, mint bizsergés, csikizés, melegség, rángás vagy megborzongás.

Nincs jó vagy rossz mód. A legjobb módja, hogy megtudd, hogy milyen lesz számodra az Access Bars kezelés, hogy kipróbálod saját magad!

Az Acces Bars alatt látszatra semmi feladatuk nincs. Ennél a kezelésnél inkább pihennek. A vendég fekszik a masszázsagyon, én a fején tartok illetve érintek pontokat egy órán át. Szám szerint 32 pontot. A pontok érintésével oldódik a feszültség, a blokk. Szinte azonnal reagál a szervezet.

A kezelés alatt a vendégek van, hogy érdekes képeket látnak vagy álomszerű dolgokat, van, hogy fizikai tünetek jönnek zsibbadástól az elnehezülésig vagy apró elviselhető nyomás formájában jelentkezik az érzetek. Mindenki egyedien reagál a kezelésre. Persze van aki elalszik, ami nem probléma, hiszen így is hat.

Természetesen nemcsak az adott 1 órában hat maga a Bars kezelés, hanem az utána következő napokban, hetekben is érezhető a hatása.

Célszerű a kezeléseket 1-2 hetente ismételni. Az ismétlő kezelések már rövidebb időtartamúak.

Van 32 olyan access bars pont a fejen, amelyek finom megérintésével könnyedén el tudsz engedni mindent, ami nem engedi, hogy változtass és továbblépj egy adott életterületen. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, nézőpontokat, hiedelmeket, és érzelmeket, amelyeket mélyen magadban elraktároztál. A Bars lehetőséget ad arra, hogy mindezeket elengedd.

Minden kezelés egy tápláló, pihentető élmény, és változást hozhat életed bármely területén. A hatása olyan, mint a nem kívánt dolgok törlése a számítógép merevlemezéről. Kevesebb stresszt és több választási lehetőséget érezhetsz az életedben a kezelések által.

De melyek ezek a pontok? A pontok életünk különböző területeire vonatkoznak, mint például: pénz, kontroll, kreativitás, öregedés, öröm, kommunikáció.

A kezelés során mindenki mást tapasztal, és minden alkalommal, amikor a bárjaidat futtatják más élményben lehet részed. Ami egy általánosnak mondható mellékhatás, amelyet sokan tapasztalnak a bárok futtatása után, hogy több öröm költözik a világunkba.

Mi történik a közös munka során?
A legelején beszélgetünk egy kicsit. Ez körülbelül 10-15 perc, ami elég ahhoz, hogy lélekben is ráhangolódj. Azután kényelmesen elhelyezkedsz a masszázságyon, betakarlak egy puha takaróval, lehunyod a szemed és semmi más dolgod nem lesz, mint hagyni, hogy az energiák dolgozzanak. Egyszerűen engedd meg magadnak az öngyógyulást, kapcsold ki a tudatos elmédet. Közben nagyon gyengéden érintem a fejeden azt a 32 energiapontot, mely elraktározta az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hitrendszerek. Mindent amit bármelyik életedben fontosnak tartottál.
Ezalatt, miközben fekszel a masszázságyon, ezek az elengedések könnyen megtörténnek, anélkül, hogy keresnénk vagy tudnánk, hogy mit engedünk el. Mindegy, hogy tudatosan vagy tudat alatt tároltad az akadályokat, mindegy, hogy öt – száz – ezer vagy még több program törlődik ezidő alatt, hiszen nem kell átélned, megértened, csak hagyni, hogy megtörténjen az elengedés.
Ilyenkor elméd elcsendesedik, megnyugszol belül és egy jóleső érzés kerít hatalmába.

A kezelés végét az „Egészségedre” szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned. Közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz, ahhoz, aki mindig is szerettél volna lenni.

„Mi van ha nem akarok beszélni a gondjaimról?„ – Nem kell. A Bars kezelés alatt feljöhetnek érzelmek, de ott szinte azonnal oldódnak is a feszültségek.

Az Access Bars kezelés kényelmesen fekve történik. A kezelő finoman végig érinti a fejen található pontokat, általában 1 óra alatt.
Közben lehet lazítani, aludni is akár, vagy beszélgetni, és megfigyelni mi zajlik belül.
Nem kell elmesélni, megbeszélni semmit, belemenni kényes témákba!

Mi történik a kezelés után?
Valahogy „könnyebb lett” ahogy mondják. Nyugodtabb állapot, könnyebb alvás, és a dolgokhoz való stresszmentesebb hozzáállás. „Már nem félek úgy”. Elcsitulnak a belső hangok. Megnyugszunk. Képesek vagyunk olyan dolgokra, amikre eddig nem vagy féltünk tőlük. Feloldódnak blokkok, amik egy élethelyzetben tartanak. A probléma nem probléma többé.

Jó a feszültségre, túlpörgésre, relaxáltabbak leszünk, feltöltődünk. Segít, hogy kipihentek legyünk vagy jobban tudjunk aludni.

Kezelés után általában az ember megnyugszik, könnyebbe érzi magát, és a belső feszültség lecsökken.

Kezelés után érdemes több vizet fogyasztani!

Mit tapasztalhatsz a gyakorlatban?
Változást hoz az életedbe. Azonban ez a változás nem biztos, hogy úgy fog megjelenni, ahogyan azt Te most várod. Az Access Bars® lehetőségeket nyit. A kezelésnek köszönhetően olyan dolgok is megváltozhatnak az életedben, amit korábban megváltoztathatatlannak tartottál. Kiszed a gondolataidat pörgéseiből és az elméd korlátaiból. Segít az élet örömeinek megélésében, a kiteljesedésedben.

További részletek az Access Bars-ról